Friday, February 24, 2006

Dell Inspirion 6000

Peh seronok betul berlaptop baru.
Opis punya.
Yelah-yelah.
Warnanya silver, 15 inch TFT. Berat bukan main, aku rasa 3kg. Tapi memang dia high performance punya bukunota.blogspot.com. Macam desktop punya spec.
Aisyehman, sorry ler mac mini yang kupuja selama ini, sudah jadi bini nombor dua.
Dell Precision 340 Desktop: Oit! Ini bini nombor satu nak letak mana?
Ops silap! sorry

Feature yang aku paling boyan ialah wirelessnya. Yelah pergi mana-mana masuk sahaja access point network orang. Security? Charwalking sahajalah!



OK jumpa lagi.

(Perhatian: Charwalking adalah hacking wireless network orang lain, don't try this at home ye)

3 comments:

seed said...

baguih ler ader mainan baru.... boleh la meningkatkan produktiviti dan bekerja mudah alih....

p/s: di dlm gambar tu ada pop-up windows utk antivirus, laptop baru pun dah ada virus ker? selsema burung ker HFM? :-)

Abouti said...

kureng betul! baru nak surf internet dah kena selsema burung. wa dah format notebook tu, pastu install dual boot (Win XP + Fedora Linux).

adli said...

1) Wah nice toy
2) kena brontok ke mytob tu ;-)
3) buang je la XP tu, selamat inshaAllah hehe.