Wednesday, September 14, 2005

Cuti-cuti di Terengganu

Aduhai lamanya tak mengadap PC dan internet. Bila nak beli notebook + Streamyx ni? Banyak betul program. Setelah seminggu 'lepak-lepak' dengan Prof. dari Swiss, dua minggu pening kepala nak adapt accent German masa brainstorming dengan Prof. dari Rostock, kena pergi meeting ke Terengganu pula. Argh... program dan agenda lain terbengkalai.



Biasalah kalau buat-buat faham padahal tengah tidur. Training dalam hotel.

Alhamdulillah atas urusan kerja, dapat ber 'anniversary' yang ketiga tahun. Terengganu, really feels like home. Keindahan Terengganu dan kesedapan keropok menjadikan aku semacam sudah jatuh cinta dengan negeri Penyu ni. JazakumAllah Mama dan Bathol kerana temankan. Kalau tak boringnya lah pergi meeting outstation ni.


Pemandangan dari bilik hotel.


Perkampungan di tengah bandar, diapit oleh dua hotel besar.




Urusan kerja di Terengganu juga success, tambahan pula berjumpa kawan lama ketika sama-sama mengemban beban di Johor. Tak sangka boleh berjumpa lagi setelah sekian lama tidak berjumpa. Masih istiqamah walaupun tidak sepadat dulu.


Boss sibuk explain kat depan, cameraman sibuk cari angle di belakang.

5 comments:

Anonymous said...

Now you've got me thinking. I really enjoy this blog, I'll definitely pop around more often, keep it up!

Feel free to pay a visit to my Canada immigration site. It might not be your "cup of tea", but it covers Canada immigration related topics.

Anonymous said...

Hi, great info and blog here! I'll bookmark it for later! My site is a orlando real estate site. It pretty much covers orlando real estate and surrounding areas.

If you know anyone that would like this, come visit.

Thanks
Jon
Orlando Florida Homes
Myrtle Beach Real Estate

Anonymous said...

At our blog/ezine we find our members enjoy exploring each other's ideas and opinions! We have US/World Friendship Forum Forums and other Social Commentary Forums. Come and voice your opinion. All new members are welcome!

Abouti said...

yenna rengge? ayoyo kadivale, blog spam rengge?

Jumalisa said...

kelakar ler abouti ni....
bahasa apa tu?
cantik permandangan tu sejuk mata memandang...
Allah jadikan ciptaan Nya sempurna dan cantik..